Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Sc Cordostef Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Amestec proteic din drojdie de bere si borhot furajer
2 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Este o combinatie unica din drojdie de bere (Saccharomyces calsbergensis) legata de borhot de bere furajer printr-un proces special. Valoarea biologica a unui concentrat furajer nu trebuie masurata doar prin standarde "energetice, minerale si vitamine".

De o importanta deosebita pentru performanta animalelor este biodisponibilitatea nutrientilor si a ingredientelor active, care sunt crescute in mod esential prin utilizarea de drojdie de bere si a componentelor dietetice din borhotul de bere. Amestecul trebuie privit in primul rand ca purtator de ingrediente active (enzyme, vitamine, aminoacizi, minerale si oligoelemente) si abia apoi ca furnizor de nutrienti.

Efectul economic al utilizarii in furajare a concentratului este dat de reducerea costului cu materia prima a retetelor furajere (la costul actual al MP) cu niveluri peste 3,4%.

Alte efectele benefice ale concentratului DROVID BT 40 prin includerea lui in furaje:

• Prebiotic si dietetic:
Se distinge prin continutul sau ridicat de 1.3 -1.6-beta-D-glucan si Manan oligozaharide din peretii celulelor de drojdie de bere. Ingredientele prebiotice actioneaza ca substrat pentru microflora in intestin si rumen, si influenteaza in mod eficient digestia si procesele de adsorbtie.
Stimuleaza producerea de microorganisme benefice (bifido si bacterii producatoare de acid lactic la animale monogastrice si bacterii celulozolitice la rumegatoare)
Lupulonele din hamei prezente in Drovid BT 40 prin efectul lor eupeptic stimuleaza apetitul .
Acestea au si efect antimucegai.
• Antioxidant si antimicrobian:
Este remercabil ca drojdia de bere si borhotul contin ingrediente valoroase din hamei (isohumulonele care prin inhibarea activitatii ciclooxigenazei-2 au efect antioxidant ;
activitatea antimicrobiana a alfa acidului se manifesta antiviral si antibacterian
Datorita drojdiei inactivate amestecul este termo si presostabil, rezistand procesului de fabricatie al furajelor granulate sau brizurate.

Proteina- min 38%
Grasimea-9%
-Umiditatea-8
Din Gura in Gura